Моите коментари

Зори коментира:
Здравейте, Количеството на брашното е около 2 ч.ч. и половина, добавя се на око до получаването на меко, еластично тесто. Извинявам се за пропуска в рецептата! Поздрави,
Зори коментира:
Благодаря, радвам се че ви допада рецептата!
Зори коментира:
Последната съставка (cuajada - 1 пакет) може ли да се замени със желатин и какво да бъде количеството за всеки пласт?
Зори коментира:
В рецептата е описано, че олиото и прясното мляко трябва да са на стайна температура, а също така пасаторът де слага на дънното на съда и постепенно се издърпва нагоре. Правя майонеза по тази рецепта редовно и винаги се получава. Поздрави,
Зори коментира:
Браво, още една прекрасна рецепта от вас! Адмирации!
Зори коментира:
Благодаря! :)
Зори коментира:
Благодаря!
Зори коментира:
Благодаря! :)
Зори коментира:
Радвам се, че рецептата ви е допаднала! Благодаря!
Зори коментира:
И аз благодаря за доверието!
Зори коментира:
Блэгодаря! :)