Моите коментари

Зори коментира:
Благодаря! :) Радвам се, че рецептата ви е харесала!
Зори коментира:
Величка, рецептата изглежда интересно, но брашното не е ли малко за баница (3 с.л.)? Поздрави :)
Зори коментира:
Благодаря! :) Радвам се, че ви харесва рецептата! Поздрави :)
Зори коментира:
Благодаря :)
Зори коментира:
Какво е количеството и видът на оцета?
Зори коментира:
Интересна рецепта, бих опитала.
Зори коментира:
Браво! Идеята е чудесна! бихте ли качили снимка със схемата на шевиците? Благодаря предварително!
Зори коментира:
Маята сигурно е 5 гр. а не 50
Зори коментира:
Благодаря ти Иви, непременно го опитай! Поздрави :)
Зори коментира:
Нали, благодаря ти за хубавите думи, наистина съм трогната мила! ❣
Зори коментира:
Благодаря, радвам се че рецептата ви е допаднала! :)
Зори коментира:
Ще пробвам и ще споделя резултата!
Зори коментира:
Защото всички вкъщи обичаме ароматния пилешки бульон :) но вие може да сложите и по-малко вода - въпрос на вкус е.
Зори коментира:
Благодаря :)
Зори коментира:
Теди, поздравления за рецептата - страхотно изглежда. С какво може да се замени протеина?!
Зори коментира:
Пуйката е предварително маринована по тази рецепта Марината за празнична печена пуйка
Зори коментира:
Черешките изглеждат невероятно, браво! Предполагам, че заради суровия жълтък се съхраняват в хладилник? Поздрави,