Моите коментари

Зори коментира:
Христо, благодаря за коментара и доверието! :)
Зори коментира:
А какво количество захар би препоръчала да използваме ако не използваме стевия? Благодаря!
Зори коментира:
Благодаря!
Зори коментира:
Благодаря за споделеното мнение, Христо! Сърдечни поздрави!
Зори коментира:
Забравих да спомена в рецептата, че използвах форма за печене с диаметър 20 см.
Зори коментира:
Какво е количеството на млякото?
Зори коментира:
Благодаря за коментара, Албена! :) Поздрави,
Зори коментира:
Здравейте, благодаря за коментара! Моята пастърма я суших точно 5 дни и дори малко я пресуших както се вижда от снимките. Времето за сушене зависи както от дебелината на парчетата, така и от температурите на открито. Радвам се много, че рецептата ви е допаднала и благодаря за снимките към нея! Поздрави, :)
Зори коментира:
Благодаря за коментара ви! Поздрави :)
Зори коментира:
Рецептата е чудесна! Само количеството на гъбите не е уточнено, аз добавих 500 г печурки.
Зори коментира:
Благодаря!
Зори коментира:
Благодаря за доверието! Радвам се, че рецептата ви е харесала! Поздрави :)
Зори коментира:
Здравейте, много красиви бисквитки сте ни приготвили! Дупчицата в средата на сладките изрязва ли се с форма или просто се прави вдлъбнатина? Няма снимки на приготвянето и не се разбира. Благодаря за отговора! :)