Моите коментари

Зори коментира:
Илиана, снимките към рецептата са много красиви! Браво!
Зори коментира:
Много красиво поднесено ястие, браво! Сигурна съм, че и вкуса не отстъпва на красотата!
Зори коментира:
Чудесна идея, непременно ще опитам!
Зори коментира:
Извинявайте, от втората снимка видях, че чията е за поръсване. Поздравления за оформлението!
Зори коментира:
Чията сурова ли се слага?
Зори коментира:
Захарта пудра ли е или кристална?
Зори коментира:
400 - 450 г цедено кисело мляко
Зори коментира:
Мммм изглеждат приказно вкусни! :)
Зори коментира:
Благодаря Иивинка :) И ние всички вкъщи обожаваме препечената кожичка на пилето, направо война става за нея :)))
Зори коментира:
Радвам се, че рецептата ви е допаднала! :)
Зори коментира:
Яхнията изглежда вкусно! Само соевия сос ще пропусна. Поздрави :)
Зори коментира:
ОК, благодаря :)
Зори коментира:
Ани, печеш ги без капаците на гювечетата нали?
Зори коментира:
Предполагам че е допусната техническа грешка при изписването на количеството на солта и захарта?!
Зори коментира:
Пропуснала съм да опиша в продуктите морковите - 1- 2 бр. киселички (от бидона със зелето). Извинявам се за пропуска. Поздрави :)
Зори коментира:
Предполагам, че може да се приготви и на фурна, като ще се изпекат сармите с фолио първоначално и разпределени в две тави. Ще пробвам рецептата непременно. Поздрави :)