Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко Бутче в Плик

Агнешко Бутче в Плик

Прегледай всички 24 избрани предложения за агнешко бутче в плик в Gotvach.bg.
Агнешко бутче с ментаАгнешко бутче с ментаМесото се надупчва с остър нож и в дупките се слагат листата мента. Намазва се с олиото и се наръсва със солта и смлените три вида пипер....
Руло от агнешко бутчеРуло от агнешко бутче
Обезкостяваме бутчето и го оформяме като лост. В 2/3 от мазнината задушаваме нарязания на ситно зелен лук....
Агнешко бутче по македонскиАгнешко бутче по македонски
Разрязваме бутчето внимателно покрай бедрената кост, като правим дълбок прорез като джоб. Посоляваме бутчето отвътре и отвън....
Агнешко бутче върху спанакАгнешко бутче върху спанак
Агнешкото бутче се полива със соевия сос и хубаво се натърква със сол, черен, червен пипер и малко разтопено масло....
Агнешко бутче по мароканскиАгнешко бутче по марокански
Агнешкото бутче по марокански е много вкусно....
Бавно печено агнешко бутчеБавно печено агнешко бутче
Бавно печеното агнешко бутче е изключително сочно, крехко и вкусно. Това печено агнешко бутче поднесете със свежа салата....
Агнешко бутче с джодженАгнешко бутче с джоджен
Преди да го поставим във фурната, слагаме върху бутчето парченца масло и наливаме отстрани водата в тавата....
Печено ароматно агнешко бутчеПечено ароматно агнешко бутче
2
Подгответе агнешкото бутче за печене. Сложете го в подходяща тава за печене и овкусете със сол. Разтопете леко маслото....
Агнешко бутче по испанскиАгнешко бутче по испански
Сложете агнешкото бутче да се пече в предварително загрята на 150 градуса, като от време на време го поливайте с маринатата....
Печено агнешко бутче за ВеликденПечено агнешко бутче за Великден
Сложете агнешкото бутче за Великден да се пече в умерено загряна фурна, като от време на време го обливате със соса....
Печено агнешко бутче на фурнаПечено агнешко бутче на фурна
1
С тази смес намажете изцяло агнешкото бутче от всички страни....
Агнешко бутче, пълнено с дреболииАгнешко бутче, пълнено с дреболии
Бутчето се обезкостява, оформя се като лист и се начуква, след което се ръси със сол, черен пипер и нарязан на ситно магданоз....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
51
44
30
21
10
Дай твоята оценка: