Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешко в тенджера под налягане
Сложете подправките и при нужда сложете 3-4 с.л. вода, поставете капака на тенджерата и задушавайте 20-30 минути на тих огън....
Агнешко мезе
Сочно агнешко, което заслужава да бъде на всяка трапеза! Приготвяме го като най-напред почистваме черният дроб от ципите....
Ароматно агнешкоНарязваме месото на порции. Слагаме го в съда за готвене и прибавяме зеления лук, нарязани на дребно магданоз и джоджен, червения и черния пипер,...
1
Агнешко задушено
Сервирайте задушеното агнешко с агнешка дроб сарма.
Сочно изпечено месо с невероятен вкус, опитайте!...
Агнешко Айнгемахт
Нарязваме месото на големи парчета и ги сваряваме в подсолена вода. Към него добавяме дафиновите листа и бахара. Когато месото е готово го изваждам...
Пролетно агнешко
Нарязваме агнешкото на порционни парчета и го слагаме в тенджера, облято с вода да се вари докато омекне....
Агнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките.
Варете, докато месото омекне....
Агнешко чевермеПо желание към края на печенето може да топвате лойта в червен пипер и така да мажете агнето....
10
Агнешко тербелия
В тенджера разбърквате киселото мляко, 3 с.л. олио, препечено брашно, размито в 1 ч.ч. топла вода и черен пипер на вкус....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
53
46
31
20
10
Дай твоята оценка: