Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Борш по Градинарски

Борш по Градинарски

Открий всички 23 избрани предложения за борш по градинарски в Gotvach.bg.
Свинско по градинарски в Крок потСвинско по градинарски в Крок потСвинското по градинарски в Крок пот е много вкусно....
Говежди боршГовежди борш
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...
Зелен боршЗелен борш
Обикновено зеленият борш се сервира със заквасена сметана или майонеза....
Молдовски боршМолдовски борш
Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко или сметана във всяка порция борш. P.S....
Манастирски БоршМанастирски Борш
Разбърквайте по-малко, за да не се закачват зеленчуците на дъното....
Вкусен БоршВкусен Борш
1
Покриваме вкусния Борш с капак и готвим за около 10 минути. Сервираме със сметана и поръсен пресен магданоз вкусен Борш....
Руски БоршРуски Борш
2
По желание готовият Борш се застройва със сметана или яйце и лимонов сок, което е по руски тертип. Лично аз не го правя, въпрос на вкус!...
Постен боршПостен борш
Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода. След кипването добавете...
Супа БоршСупа Борш
4
Оставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан магданоз. Поднесете порция супа Борш с лъжица заквасена сметана....
Литовски боршЛитовски борш
Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета. Добавят...
Унгарски боршУнгарски борш
Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....
Московски боршМосковски борш
Бульонът се кипва и в него се сипват нарязаните кренвирши, месото и шунката. Цвеклото, морковите и лукът се нарязват и се задушават в мазнината...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: