Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италиански гевречетаКъм тестото за гевреци могат да се прибавят според вкуса ви лук, чесън, риган, сухи домати, пеперончино, черен пипер, анасонови семена и каквото още...
Бабините гевречета
правим на кръгчета с помощта на формички или чаша, след което във всяко кръгче правим по още едно по-малко кръгче, така че да се получи формата на геврече...
Пържени гевречетаКъсаме малки топчета, оформяме ги на фитили и ги съединяваме в двата края, за да се получат гевречета....
1
Гевречета за сурвачка
Отрязва се желаната дължина според желаната големина на гевречета.
Оформя се кръгъл геврек и се нарежда в голяма тава....
Пържени маслени гевречета
Отвън гевречетата са хрупкави, а отвътре са пухкави и мекички.
Пържените маслени гевречета са готови....
Бабините усукани гевречета
Печем бабините гевречета в предварително загрята фурна на 180°C до готовност....
Пържени сладки гевречета
Изрязваме гевречета, които слагаме в тава, покрита с хартия за печене и поръсена с брашно....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: