Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италиански ябълков щруделИзвадете изпечения италиански ябълков щрудел и веднага поръсете с пудра, примесена с една ванилия захар....
Омлет по италиански
Този омлет по италиански е една чудесна закуска за началото на деня. Да ви е сладко!...
Традиционни италиански еклериС нож разрежете италианските еклери на две. Напълнете с разбитата сметана и полейте с шоколада....
1
Костур по Италиански
Готовият костур по италиански сервирайте топъл в компания със свежа салата и хубаво бяло вино.
Добър апетит!...
Италиански плосък хлябПресейте брашното.
Добавете солта, зехтина и бакпулвера.
Налейте водата /добре е да бъде хладка/, разбъркайте и омесете меко тесто.
Покрийте...
1
Италиански хляб ЧабатаРазтворете в 70 мл топла вода 1 ч. л. мая и се оставя за 5 минути. В останалата вода разтворете останалата мая заедно със захарта.
Прибавя се...
3
Италиански оризов пудингОризът се слага в тенджера с 1 ч. ч. вода и се вари за 2 минути.
Постепенно прибавяме млякото, като бъркаме непрекъснато докато оризът поеме всичкото...
2
Макарони по италианскиМакароните се слагат във вряща подсолена вода и се варят около 5 - 8 минути. След сваряването им се отцеждат, измиват се /с топла вода/ и се връщат...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
54
43
30
22
10
Дай твоята оценка: