Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италиански Предястия

Италиански Предястия

Открий всички 27 авторски предложения относно италиански предястия в Gotvach.bg.
Италиански ябълков щруделИталиански ябълков щруделИзвадете изпечения италиански ябълков щрудел и веднага поръсете с пудра, примесена с една ванилия захар....
Омлет по италианскиОмлет по италиански
Този омлет по италиански е една чудесна закуска за началото на деня. Да ви е сладко!...
Традиционни италиански еклериТрадиционни италиански еклери
1
С нож разрежете италианските еклери на две. Напълнете с разбитата сметана и полейте с шоколада....
Костур по ИталианскиКостур по Италиански
Готовият костур по италиански сервирайте топъл в компания със свежа салата и хубаво бяло вино. Добър апетит!...
Пастет по италианскиПастет по италиански
После се консумира пастетът по италиански - може върху брускети....
Италиански плосък хлябИталиански плосък хляб
1
Пресейте брашното. Добавете солта, зехтина и бакпулвера. Налейте водата /добре е да бъде хладка/, разбъркайте и омесете меко тесто. Покрийте...
Коледен италиански щруделКоледен италиански щрудел
Коледният италиански щрудел е готов....
Италиански сладкарски МеренгИталиански сладкарски Меренг
Италианският сладкарски Меренг е готов....
Италиански хляб ЧабатаИталиански хляб Чабата
3
Разтворете в 70 мл топла вода 1 ч. л. мая и се оставя за 5 минути. В останалата вода разтворете останалата мая заедно със захарта. Прибавя се...
Чийзкейк по италианскиЧийзкейк по италиански
1
Чийзкейкът по италиански е готов....
Италиански оризов пудингИталиански оризов пудинг
2
Оризът се слага в тенджера с 1 ч. ч. вода и се вари за 2 минути. Постепенно прибавяме млякото, като бъркаме непрекъснато докато оризът поеме всичкото...
Макарони по италианскиМакарони по италиански
1
Макароните се слагат във вряща подсолена вода и се варят около 5 - 8 минути. След сваряването им се отцеждат, измиват се /с топла вода/ и се връщат...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
43
30
22
10
Дай твоята оценка: