Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пици по италианскиМеси се в машина за хляб или в тестомесачка. Може и на ръка, но става по-хубаво машинно. Тук не важи това за подготовката на маята, за това просто...
Италиански млечен крем
Една чаша от млякото се затопля с канелата и ванилията. Останалото мляко се смесва с нишестето. Жълтъците се разбиват със захарта, добавя се млякото...
Трюфели по италиански
Загрейте мазнината в дълбок съд на котлона и запържете, като добавяте последователно скълцания лук, нарязаните гъби, подправките и накрая магданоза...
Италиански тиквен кекс
Тиквата се обелва, нарязва се на парченца и се настъргва. Яйцата се разбиват на пяна. Добавя се захарта и сместа се разбива с миксер.
Добавя се...
Кастаньоли - италиански бухтички
В купа се разбиват яйцата със захарта. Добавяме прясното мляко, разтопеното масло и се овкусява със настъргана кора лимон и ванилия.
Добавяме...
Италиански винен сос
Загрейте зехтина в тиган, добавете чесъна и лука и ги задушете.
Добавете доматите и варете, докато сосът се посгъсти.
Прибавете ригана и сметаната...
Зеленчуци по италиански
Патладжаните се нарязват на колелца, посоляват се и се оставят, за да се отдели горчивият сок.
Лукът, тиквичките и чушките също се нарязват на...
Италиански спаначени крокети
Спанакът се измива, нарязва се и се сварява в подсолена вода. Отцежда се и се смачква.
Добавят се настърганият кашкавал, яйцето, индийското орехче...
Патладжани по италиански
Патладжаните се измиват, нарязват и се посоляват, след което се оставят да престоят 30 минути, за да се отцеди горчилката.
След това се измиват...
Свинско по италиански
Нарязваме месото на хапки, картофите на едро, тиквичките на кубчета и лука на средно едро, магданоза на ситно, чесъна обелен на скилидки.
Всички...
Картофи по италиански
Много хубаво измиване картофите. Подреждаме ги в подходяща тавичка и ги изпичаме заедно с кората.
Изпечените картофи издълбаваме с лъжичка (без...
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
54
43
30
22
10
Дай твоята оценка: