Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Агнешко Печено

Как се Готви Агнешко Печено

Разгледай всички 48 подбрани съвети относно как се готви агнешко печено в Gotvach.bg.
Агнешко печено с червен сосАгнешко печено с червен сосАгнешкото се разфасова на едри парчета. Натрива се със мазнина, сол и пипер и се пече, под фолио с 1 ч.ч. вода 2 часа на 180 градуса....
Агнешко печено с дроб сармаАгнешко печено с дроб сарма
Наливаме вода и запичаме агнешкото до готовност. Агнешкото печено с дроб сарма е готово....
Агнешко печено с хлебна коричкаАгнешко печено с хлебна коричка
Месото се връща във фурната, за да се запече хлебната коричка. Печеното агнешко може да сервирате за Великден....
Агнешко печено с винен сосАгнешко печено с винен сос
1
След това агнешко печеното се прехвърля в голяма чиния и се увива с фолио, за да се запари за 15 минути....
Агнешко печено с градински чайАгнешко печено с градински чай
Готовото агнешко се премества в тава върху решетка....
Агнешко печено с Гарам масалаАгнешко печено с Гарам масала
Печете на 180-200 градуса за около 90 минути. Добър апетит!...
Крехко агнешко печено с бираКрехко агнешко печено с бира
4
Сложете агнешкото да се пече в загрята фурна на 160 градуса за 3 часа....
Печено агнешко бутче на фурнаПечено агнешко бутче на фурна
1
Печете го в намазнена тава, в която сте добавили около чаша гореща вода, покрито внимателно с фолио в предварително загряна фурна на 200 градуса....
Печено агнешкоПечено агнешко
При печенето е необходимо от време на време да се полива със соса от тавичката, също така може и да се обърне, за да се пече равномерно....
Агнешко печеноАгнешко печено
Слагаме го да се пече в предварително загрята фурна на 180? С около 35 минути. Преди да сервираме, наръсваме с магданоз....
Крехко агнешко печено за ВеликденКрехко агнешко печено за Великден
Покрива се с фолио и агнешкото се пече в загрята на 200 градуса фурна, приблизително около 2 часа....
Агнешко бутче печено по турскиАгнешко бутче печено по турски
Печем агнешкото на умерена фурна за около 90 минути. Накрая премахваме фолиото и запичаме до желания загар....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: