Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Лазаня
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Лазаня

Как се Прави Лазаня

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно как се прави лазаня в Gotvach.bg.
Лазаня с патладжаниЛазаня с патладжаниСварете корите за лазаня. Наредете половината патладжани в тава за печене, сипете върху тях половината доматен сос....
Лазаня с пилеЛазаня с пиле
Ако имате усещането, че сосът е много за тази лазаня с пиле, не се притеснявайте. След като престои, си усвоява всичко....
Лазаня в микровълноваЛазаня в микровълнова
Завършва се с месна плънка и сос, като се внимава корите за лазаня да са добре покрити....
Лазаня с палачинкиЛазаня с палачинки
Лазанята се запича за около 20 минути, докато се получи златиста коричка. Лазанята с палачинки е готова....
Лазаня с беконЛазаня с бекон
Пека сочната лазаня на 180°C до хубав златисто кафяв загар. Уникална лазаня с бекон - дано ви хареса....
Лазаня с маскарпонеЛазаня с маскарпоне
1
Лазанята не трябва да бъде с повече от три реда кори. Отгоре поръсете с още пармезан, сложете във фурната и запечете....
Лазаня с гъбиЛазаня с гъби
1
се сваля от огъня....
Лазаня с каймаЛазаня с кайма
17
В правоъгълна тавичка нареждаме 1/3 от корите за лазаня, които са предварително подготвени, отгоре слагаме 1/2 от плънката, ред кори, плънка и пак...
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Лазаня на фурнаЛазаня на фурна
Сварете листата лазаня в подсолена вода и ги оставете върху домакинска хартия, за да се отцедят....
Лазаня от коприваЛазаня от коприва
Кипнете 500 мл вода, добавете ситно нарязаната коприва, спагетите, настърганите картофи и гъбения бульон. Варете до омекване на пастата и разпределете...
Лазаня по каталунскиЛазаня по каталунски
Когато е почти готова лазанята по каталунски, поръсете с настъргано твърдо италианско сирене и доопечете....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: