Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Мусака

Как се Прави Мусака

Разгледай всички 70 кулинарни идеи за как се прави мусака в Gotvach.bg.
Мусака с патладжанМусака с патладжанСлед това се прави заливка от 4 яйца, 1 чаша прясно мляко и 1 с.л.брашно и се допича за още 10 мин. Мусаката с патладжан е готова....
Мусака с колбасиМусака с колбаси
Картофите се белят и режем на кубчета както за обикновена мусака....
Мусака с рибаМусака с риба
Завършва се с картофи. Залива се със сместа от яйцата и млякото. Добавя се олиото и се запича....
Мусака с морковиМусака с моркови
Слагаме за още няколко минути във фурната, за да се запече заливката....
Мусака с ЮфкаМусака с Юфка
Сложете и доматите с още малко сол и когато водичката от тях се изпари, но не напълно, сложете каймата и черния пипер и бъркайте, докато стане на...
Мусака с лещаМусака с леща
4
След това мусаката се изважда от фурната и се изсипва заливката отгоре ѝ. Връща се във фурната и се пече до готовност....
Мусака в гювечМусака в гювеч
Пека мусаката около час и половина във фурната на 180 градуса....
Мусака с празМусака с праз
Запечете мусаката във фурната....
Мусака с карфиолМусака с карфиол
Разбийте 1 яйце със сметаната, залейте мусаката, наредете парченца масло и печете 30-тина минути в умерено загрята фурна....
Мусака с месоМусака с месо
2
Пече се в загрята фурна на 180 градуса. Като е готово се прави заливка от разбитите яйца и млякото и се пече докато се запече коричката....
Мусака с фусилиМусака с фусили
След като се сгъсти сместа, се сваля от огъня. Междувременно се варят фусилите. Сосът се смесва с фисулите и се разбърква внимателно....
Мусака с гъбиМусака с гъби
1
Гъбите се почистват и режат на филийки. Лукът и доматите също се режат на филийки....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: