Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Нежен карамелен сладкишКогато изстине, прибирам сладкиша в хладилника за 1 нощ или поне няколко часа.
След това обръщам нежния карамелен сладкиш в тавичка....
Плодово-карамелен сладкиш
С полученото карамелено мляко заливаме изстиналия сладкиш. Изчакваме един час и обръщаме в поднос.
Може да поднесете с топка сладолед....
Ябълков карамелен сладкиш
Ябълката се обелва и нарязва на тънки резени, които се нареждат върху карамела....
Козунак с бира
Пробваме дали е добре изпечен козунакът с бира с дървена клечка, трябва да излиза суха....
Козунак с маскарпонеПрилагам снимки на класически козунак с плънка от маково семе, козунак със заквасена сметана и плънка от лешници и козунак с маскарпоне с портокалови...
6
Козунак с шоколадПечем пухкавия козунак с богата плънка 15 мин на 150 градуса, увеличаваме фурната на 180 градуса и печем за още 25-30 мин....
1
Козунак с ракия
Замесваме меко тесто за козунак, а останалото масло добавяме постепенно и месим до неговото усвояване....
Козунак с касис
Оформеният козунак се поставя във форма за печене, намазана с краве масло или поставена хартия, и се оставя да втаса....
Козунак с бадеми
Козунакът го слагаме в предварително намазана с маргарин форма и го оставяме да втаса втори път....
Козунак с пълнеж
Затопляме млякото. В него разтваряме маята с малко захар. Сипваме малко брашно около 1 ч.ч. и оставяме да шупне.
След това в брашно си правим...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: