Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически ябълков пайНамажете ябълковия пай с разбит жълтък.
Печете класическия ябълков пай в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30-40 мин....
Български ябълков пай
От оставеното тесто за декорация се изрязва форма на ябълка с дръжка и листенца....
Ароматен ябълков пай
Млякото се затопля и в него се разтваря маята, след което си прибавяме яйцето, лимоновата есенция, захарта и маслото. Разбъркваме хубаво и започваме...
Мини ябълков пай
Сложете в тенджера съставките за пълнежа и ги варете на слаб огън около 5 мин.
Оставете да изстине и в това време направете тестото. Смесете брашното...
Бърз ябълков пайОт получената смес отделяме 4-5 с.л, а останалата изсипваме в предварително намаслена и напрашнена форма (ако е с падащо дъно, ваденето става по лесно...
2
Превъзходен ябълков пай
Най-лесно това упражнение става с нож за пица.
Намажете завършения ябълков пай с разбит жълтък с малко мляко или сметана....
Холандски ябълков пайАз обичам да добавям и нарязани бадеми към този холандски ябълков пай.
Намазнете форма за печене с подвижни страни....
3
Американски ябълков пайФурна - 170-175 градуса;
Форма с ринг около 22 -24 см добре намаслена с парче меко масло и покрита с малко брашно.
Смесва се брашното, солта,...
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: