Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Калмари пане в царевична панировкаКалмарът се почиства, измива и нарязва на шайби с дебелина 1 см. Пипалата също се почистват и разполовяват на 2-3 парчета.
Поръсваме с бял пипер...
Калмари пане с царевично брашно
Калмарът се почиства и измива. Нарежете на шайби с дебелина около 0. 5 - 1 см, разполовете пипалата.
Оваляйте в царевично брашно и изпържете в...
Охлюви пане с млечен сосПърво започнете с почистване на охлювите. 2-3 дни преди да ги сготвите трябва да ги поставите в дълбок съд и да ги премивате от време на време, за...
6
Кашкавал пане с царевично брашно
Разбийте яйцето в чиния.
Нарежете кашкавала на парчета.
Оваляйте в царевичното брашно, а след това в яйцето.
Начупете корнфлейкса на дребни...
Паниран заек със сос от зеленчуци
Измиваме добре заека и го поставяме във вода с малко оцет да престои 24 часа. След това се изцежда добре и се нарязва на порции....
Пилешки хапки пане с царевично брашно
Измиваме добре пилешкото месо и го нарязваме на хапки. Изстискваме лимона в съд и към него поставяме всички подправки. Разбъркваме.
Прибавяме месото...
Кашкавал пане на фурна
Изсипваме в тава и печем панирания кашкавал в предварително загрята фурна до готовност.
Кашкавалът пане на фурна е готов....
Кашкавал пане по сицилиански
Грисът се разбърква с подправките. Яйцата се разбиват добре в купа. Охладеният кашкавал се нарязва на филийки.
Всяка филийка се потапя първо в...
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: