Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Картоф Ветрило

Печен Картоф Ветрило

Прегледай всички 33 кулинарни идеи относно печен картоф ветрило в Gotvach.bg.
Ветрило от свинско месоВетрило от свинско месоУвиваме го във фолио и го печем на 200 градуса за 50 минути....
Картофки Ветрило на фурнаКартофки Ветрило на фурна
Печете картофите ветрило в предварително загрята на 200°С до готовност. Печените картофи трябва да получат златна хрупкава коричка....
Ветрила от тиквичкиВетрила от тиквички
/Тиквичките от пълнежа със зеленцуците се разперват като ветрило./ Посоляваме със сол, чер пипер, поливаме с малко олио, поръсваме с копър и печем...
Патладжан-ветрило с моцарела и доматиПатладжан-ветрило с моцарела и домати
2
Патладжанът-ветрило с моцарела и домати е готов....
Тиквички ветрило с гъби и доматиТиквички ветрило с гъби и домати
Тиквичките ветрило с гъби и домати са готови....
Патладжанено ветрило с пилешко на сачПатладжанено ветрило с пилешко на сач
Така се получава ветрило. Поръсваме го със сол и оставяме да престои така около час. През това време си подготвяме пипера....
Ветрило от тиквички с беконВетрило от тиквички с бекон
2
Измити тиквички се режат надлъжно на ленти на 1 см от дръжката на тиквичките, да се получи ветрило....
Пресни картофи Ветрило на фурнаПресни картофи Ветрило на фурна
3
Първо, добре измиваме картофите поставяме ги на дъската и зад тях слагаме друг нож, почваме да режим, без да стигаме до края, когато ножът опре до...
Патладжан ветрило на еър фрайърПатладжан ветрило на еър фрайър
При сервиране патладжанът ветрило на еър фрайър се поръсва с магданоз по желание....
Картофени ветрила с шункаКартофени ветрила с шунка
Започваме да редуваме в радрезите кашкавал, шунка и така с всеки картоф. Запичаме още мъничко....
Картофени ветрила с беконКартофени ветрила с бекон
2
Намазнете тавичка за печене....
Ветрило от свински врат с ГаудаВетрило от свински врат с Гауда
Ветрилото от свински врат с Гауда е готово. Източник: Цветомира Иванова от Кулинарна мрежа...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: