Gotvach.bg»Избрани Колекции»Запечени Картофи Ветрило
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Запечени Картофи Ветрило

Запечени Картофи Ветрило

Разгледай всички 12 авторски предложения относно запечени картофи ветрило в Gotvach.bg.
Картофи ветрило с каймаКартофи ветрило с каймаНарежете един домат на колелца и също сложете в картофите, а останалите настържете....
Пресни картофи Ветрило на фурнаПресни картофи Ветрило на фурна
3
Поставяме ги в тава, намазана с олио с половин чаша вода - нареждаме картофите....
Зеленчукова ветрило с чушкиЗеленчукова ветрило с чушки
От указаните продукти приготвяме уханен и гъст сос, който разпределяме по дъното на тавичката. Отгоре разполагаме в кръг нарязаните на колелца...
Патладжани Ветрило с моцарелаПатладжани Ветрило с моцарела
След това се измиват под течаща вода и се притискат в основата с ръце, така че да придобият форма на ветрило....
Картофено Ветрило с КашкавалКартофено Ветрило с Кашкавал
Картофите се обелват и нарязват напречно, но не докрай. Трябва да се получи нещо като ветрило....
Патладжан Ветрило с каймаПатладжан Ветрило с кайма
Пека ветрилото от патладжан във фурната около 50 минути на средна температура до готовност....
Вегетарианско ветрило с тиквичкиВегетарианско ветрило с тиквички
Измиваме тиквичките и ги почистваме от дръжките. Тиквичките се нарязват по дължина, но не до края. Както са нарязани, тиквичките се бланшират...
Ветрило от патладжаниВетрило от патладжани
4
Ветрилото от патладжани е много вкусно....
Ветрило от патладжанВетрило от патладжан
Нарязваме на дължина патладжаните и ги осоляваме, като ги оставяме да се отцедят, след това ги измиваме с топла вода и ги пържим в горещо олио....
Патладжанено ветрило с крема сиренеПатладжанено ветрило с крема сирене
Върнете във фурната патладжанените ветрила за още десетина минути, след това извадете патладжаненото ветрило с плънка, поръсете го с настърган кашкавал...
Пица-ветрило от хлябПица-ветрило от хляб
2
Пицата-ветрило от хляб е готова....
Ветрило от свинско месоВетрило от свинско месо
В малка купа смесваме лимоновия сок, соевия сос, горчицата и зехтина. В месото правим прорези, като не прорязваме докрай. Натриваме месото с марината...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: