Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дроб сарма с гъбиАгнешките дреболии се варят за около 50-60 минути с 1 ч.л. сол. Нарязват се ситно, а бульонът се прецежда.
Загрейте мазнината и запържете скълцания...
Пилешка дроб сарма със зелен лук и лапад
Налейте 3 ч.ч. вода и покрийте тавата с пилешката дроб сарма с алуминиево фолио.
Печете вкусната дроб сарма на 200 градуса....
Агнешка дроб сарма с гъби
След изпичането дроб сармата се поръсва с пресен магданоз и се сервира топла с кисело мляко....
Агнешка дроб сарма с лапад
След 10-на минути дроб сармата е готова. Поднася се с дребно нарязан джоджен.
Агнешката дроб сарма с лапад е много вкусна....
Дроб-сарма с пилешки дробчета
Залейте дроб сармата и върнете във фурната.
Дроб-сармата с пилешки дробчета е готова....
Дроб Сарма с пресни подправки
Готовата дроб сарма се сервира с лъжица кисело мляко.
Дроб Сармата с пресни подправки е готова....
Гъбена дроб сарма в палачинка
Увиват се като сарми и се нареждат в намазана с масло тавичка.
Пекат се до полуготовност....
Дроб сарма с пилешки воденичкиВоденичките се сваряват в подсолена вода.
Лукът се запържва в сгорещената мазнина, добавят се оризът, нарязаните воденички и подправките. Ястието...
4
Агнешка дроб-сарма с лешници
Добавя се надробеният дроб, черен пипер, сол и червен пипер на вкус. Пече се във фурна за 30 мин....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка: