Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско по френскиНастържете кашкавала на по-едро ренде. Разпределете го най-отгоре и намажете и останалата майонеза....
Свинско по унгарски
Измитото и подсушено месо се нарязва на 8 парчета, които се поръсват със сол и черен пипер.
Лукът се нарязва на дребно и се задушава в загрятото...
Свинско по провансалски
Задушете ситно нарязания лук в сосовете от свинското. Добавете доматите, солта, черния пипер и подправките....
Свинско по корейскиМесото се измива и се подсушава. Нарязва се на средно големи кубчета, които се слагат в тава, намазана със зехтин.
Поръсват се със захар, черен...
1
Свинско по индийскиЗагрейте по-голямата част от маслото и сложете свинското на парчета да се запържи. Добавете кориандъра, карамфила и ситно нарязаният лук....
1
Свинско по италиански
Нарязваме месото на хапки, картофите на едро, тиквичките на кубчета и лука на средно едро, магданоза на ситно, чесъна обелен на скилидки.
Всички...
Свинско по градинарски
По желание може да се прехвърли в голям глинен съд и да се запече за 20-30 минути.
Поднесете свинското по градинарски с пресен копър....
Свинско по ЗгориградскиЗагрейте в средна по размер тенджера малко зехтин или олио. Нарежете лука и месото на кубчета....
2
Свинско по гръцкиС тази марината месото става по-крехко и е готово за ядене много по-бързо. Не е необходимо да се препича....
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: