Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пухкав тутманикПригответе смес от киселото мляко, яйцата, мазнината, начупеното сирене и солта. Прибавете разтворената в оскъдно количество вода мая.
Разбъркайте...
Кърджалийски тутманик
Маята се забърква с малко брашно, щипка захар и топло прясно мляко. Оставя се да шупне на топло.
Брашното се пресява и се слага в тава като по...
Маминият тутманик
Изпробвайте още рецептата за Лесен тутманик, Завит тутманик, Бабиният тутманик, Мързелив тутманик, Тутманик по болярски, Тутманик на бурми....
Персийски тутманикПерсийският тутманик се пече около 45 минути на 180 градуса до златиста коричка....
7
Овчарски тутманикПечем тутманика за около 40 мин. Поднасяме го с айран.
Овчарският тутманик е готов....
1
Лимецов Тутманик
Отгоре витият тутманик се полива с олио. Пече се 60 мин лимецовият тутманик в предварително загрята фурна на 160 градуса....
Тутманик Балканджийски
Този невероятно вкусен тутманик е изключително популярен в балканджийския регион около София, и по-точно в с....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: