Gotvach.bg»Избрани Колекции»Селски Тутманик с мас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик с масСложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
10
ТутманикТутманик със свинска мас
Разбиваме второто яйце с млякото и заливаме тутманика. Печем на 180 градуса около 40 минути....
Селски тутманик с мас
Ако не обичате мас, може да я замените с масло.
Селският тутманик с мас е готов....
Въздушен тутманик с мас
Преди да пека, намазвам обилно с разбито яйце и пека въздушния тутманик с мас на загрята фурна на 200 градуса. Изваждам и намазвам с масло....
Добруджански тутманик с праз и мас
Печем тутманика в предварително загрята на 180 градуса фурна за 30-40 минути.
Да ви е сладко с моя добруджански тутманик с праз и мас!...
Мандраджийски тутманик
След като е изпечен и готов тутманикът, още горещ се минава с бучка масло.
Мандраджийският тутманик е много вкусен....
Трицветен тутманик
Поръсете тутманика с останалото масло, нарежете го на парчета и печете на 200 градуса около 40 минути.
Трицветният тутманик е готов....
Комбиниран тутманик
Малко преди да извадите тутманика, го намажете с чесновото масло.
Комбинираният тутманик е готов....
Точен тутманик
След като тутманикът ви е вече готов и опечен, го оставяме да иде до нивата, или с една дума - да изстине за около един час точен тутманик....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: