Gotvach.bg»Избрани Колекции»Селски Тутманик с мас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Селски Тутманик с мас

Селски Тутманик с мас

Прегледай всички 20 подбрани съвети относно селски тутманик с мас в Gotvach.bg.
Тутманик с масТутманик с масСложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
Тутманик със свинска масТутманик със свинска мас
Разбиваме второто яйце с млякото и заливаме тутманика. Печем на 180 градуса около 40 минути....
Селски тутманик с масСелски тутманик с мас
Ако не обичате мас, може да я замените с масло. Селският тутманик с мас е готов....
Въздушен тутманик с масВъздушен тутманик с мас
Преди да пека, намазвам обилно с разбито яйце и пека въздушния тутманик с мас на загрята фурна на 200 градуса. Изваждам и намазвам с масло....
Добруджански тутманик с праз и масДобруджански тутманик с праз и мас
Печем тутманика в предварително загрята на 180 градуса фурна за 30-40 минути. Да ви е сладко с моя добруджански тутманик с праз и мас!...
Тутманик РодинаТутманик Родина
1
Тутманикът Родина е много вкусен....
Мандраджийски тутманикМандраджийски тутманик
След като е изпечен и готов тутманикът, още горещ се минава с бучка масло. Мандраджийският тутманик е много вкусен....
Трицветен тутманикТрицветен тутманик
Поръсете тутманика с останалото масло, нарежете го на парчета и печете на 200 градуса около 40 минути. Трицветният тутманик е готов....
Тутманик АсортиТутманик Асорти
Тутманикът Асорти е много вкусен....
Комбиниран тутманикКомбиниран тутманик
Малко преди да извадите тутманика, го намажете с чесновото масло. Комбинираният тутманик е готов....
Точен тутманикТочен тутманик
След като тутманикът ви е вече готов и опечен, го оставяме да иде до нивата, или с една дума - да изстине за около един час точен тутманик....
Бухнал тутманикБухнал тутманик
2
Бухналият тутманик е готово....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: