Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Овчарски тутманикПечем тутманика за около 40 мин. Поднасяме го с айран.
Овчарският тутманик е готов....
Рязан тутманик
След като извадите тутманика, напръскайте с вода и покрийте с кърпа.
Рязаният тутманик е готов....
Лимецов Тутманик
Отгоре витият тутманик се полива с олио. Пече се 60 мин лимецовият тутманик в предварително загрята фурна на 160 градуса....
Мандраджийски тутманик
След като е изпечен и готов тутманикът, още горещ се минава с бучка масло.
Мандраджийският тутманик е много вкусен....
Бъркан тутманикТутманикът се пече в умерена фурна (180-200 градуса) до "суха клечка".
Бърканият тутманик е готов....
4
Бачковски тутманик
След това започваме приготвянето на тутманика по избор.
Вит тутманик: Взимаме топка с размера на два юмрука и издърпване като за мекици....
Тутманик ДушичкаРазбийте третото яйце и намажете тутманика отгоре. Поръсете със сусам и сложете тавата в загрята фурна....
3
Вълчи тутманик
Замесва средно меко тесто. Меси се с намазнени ръце. Тестото се покрива с кърпа и се оставя на топло да втаса.
Лукът се запържва в олиото, прибавя...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: