Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Селски Тутманик с мас

Селски Тутманик с мас

Прегледай всички 20 подбрани съвети относно селски тутманик с мас в Gotvach.bg.
Овчарски тутманикОвчарски тутманикПечем тутманика за около 40 мин. Поднасяме го с айран. Овчарският тутманик е готов....
Рязан тутманикРязан тутманик
След като извадите тутманика, напръскайте с вода и покрийте с кърпа. Рязаният тутманик е готов....
Пъстър тутманикПъстър тутманик
Пъстрият тутманик е готов....
Лимецов ТутманикЛимецов Тутманик
Отгоре витият тутманик се полива с олио. Пече се 60 мин лимецовият тутманик в предварително загрята фурна на 160 градуса....
Кашкавален тутманикКашкавален тутманик
Кашкаваленият тутманик е готов....
Мандраджийски тутманикМандраджийски тутманик
След като е изпечен и готов тутманикът, още горещ се минава с бучка масло. Мандраджийският тутманик е много вкусен....
Бъркан тутманикБъркан тутманик
4
Тутманикът се пече в умерена фурна (180-200 градуса) до "суха клечка". Бърканият тутманик е готов....
Тутманик КарниераТутманик Карниера
11
Тутманикът се изпича за около 40 минути. Сервира се топъл с айран....
Бачковски тутманикБачковски тутманик
След това започваме приготвянето на тутманика по избор. Вит тутманик: Взимаме топка с размера на два юмрука и издърпване като за мекици....
Тутманик ДушичкаТутманик Душичка
3
Разбийте третото яйце и намажете тутманика отгоре. Поръсете със сусам и сложете тавата в загрята фурна....
Вълчи тутманикВълчи тутманик
Замесва средно меко тесто. Меси се с намазнени ръце. Тестото се покрива с кърпа и се оставя на топло да втаса. Лукът се запържва в олиото, прибавя...
Тутманик ПухчоТутманик Пухчо
Готовият още топъл тутманик намажете с останалата мазнина. Добър апетит!...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: