Gotvach.bg»Избрани Колекции»Селски Тутманик с мас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик с масСложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
10
ТутманикСелски тутманик с мас
Ако не обичате мас, може да я замените с масло.
Селският тутманик с мас е готов....
Въздушен тутманик с мас
Преди да пека, намазвам обилно с разбито яйце и пека въздушния тутманик с мас на загрята фурна на 200 градуса. Изваждам и намазвам с масло....
Тутманик със свинска мас
Разбиваме второто яйце с млякото и заливаме тутманика. Печем на 180 градуса около 40 минути....
Добруджански тутманик с праз и мас
Печем тутманика в предварително загрята на 180 градуса фурна за 30-40 минути.
Да ви е сладко с моя добруджански тутманик с праз и мас!...
Тутманик Балканджийски
Този невероятно вкусен тутманик е изключително популярен в балканджийския регион около София, и по-точно в с....
Старовремски тутманикНарежете тутманика на квадрати. Полейте с останалото, разтопено краве масло и печете старовремския тутманик на умерена фурна до готовност....
1
Бачковски тутманик
След това започваме приготвянето на тутманика по избор.
Вит тутманик: Взимаме топка с размера на два юмрука и издърпване като за мекици....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: