Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гръцка Грис ХалваГрисът трябва да стои покрит с капак минимум два часа, за да стегне и да можем после да го обърнем в чиния....
1
Грис с Шоколад
На всеки 30-45 секунди изваждате и разбърквайте, за да не се получават бучки. Когато е готово, извадете....
Десерт с грисДа ви е сладко! Наподобява на турската грис халва, но е различна на вкус.
Десертът с грис е готов....
1
Мляко с грис
По желание на готвача на млякото с грис може да се добави канела.
След охлаждане консумирайте ретро десерта мляко с грис....
Палачинки с грис
Огънят не трябва да е много силен.
Сервирайте със любимото си домашно сладко или мед плачинките с грис.
Добър апетит!...
Шекерпаре без грис
Най-напред се приготвя сиропът и се оставя да изстине (стандартно 1:1 вода и захар)....
Грис-крем Баунти
Трябва да се има в предвид, че когато изстине, кремът от грис се сгъстява още повече....
Крем с грис
Когато се налее в чаши, се изчаква да изстине малко и се поръсва с останалото кафе (през цедка, за да стане на прах)....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
54
40
31
22
10
Дай твоята оценка: