Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Туршия ЦветиКамбите, морковите и корнишоните се нарязват - аз слагам 500 г камби, 500 г моркови, 500 г корнишони, 2.500 кг карфиол. Карфиолът се накъсва на розички...
Туршия – парена
Измиват се и се изчистват камби, зелени домати, карфиол, моркови, зеле и целина. Смесва се водата с оцета, солта, захарта, черен пипер, бахар, дафинов...
Панаирджийска туршия
Панаирджийската туршия може да се съхранява до месец в хладилник.
Добър апетит!...
Бърза туршияНарязваме зеленчука и го поръсваме със солта, олиото и захарта. Пускаме подправките.
Оставяме сместа да почива 1 нощ и я пълним плътно в буркани...
12
Унгарска туршия
Ситно нарязаните зеленчуци се посоляват и се поръсват със захар. Така престояват 12 часа на хладно, след което сокът се отцежда в съд и зеленчуците...
Супер ТуршияОколо десет дни е необходимо на туршията и е готова.
Аз правя тази смесена туршия в пластмасовите кутии от сирене....
2
Джанки туршияОбръщайте бурканите с джанки туршия периодично в течение на няколко дни.
След това приберете туршията на хладно и тъмно място....
8
Бабина туршияПо желание може да приготвите туршията с краставички или с някой друг ваш любим зеленчук.
Бабината туршия е готова....
14
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: