Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч с лукВ съд с горещо олио отначало запържваме, а след това задушаваме лука, нарязан на полумесеци. В тавичка, намазана с олио, подреждаме един ред домати...
Гювеч с помбер
Лукът се нарязва и се задушава в мазнина.
Прибавят се и останалите продукти и се налива 1/2 ч.ч. вода.
Бърка се и се държи на огъня около...
Гювеч в гърнеМахнете капака и залейте в гювеча. Върнете гърнето да се пече за още около 10-15 минути....
1
Гювеч с бамяРазмийте доматеното пюре в топличка вода и полейте в гювеча. Поръсете с останалото олио, подправките и леко объркайте....
1
Гювеч с наденица
Поставяме гювеча в студена фурна и го печем за 60-70 минути на силна фурна.
Сервираме наденица с гарнитура от зеленчуците....
Редено гювече с домашно сирене и свинско
Супер бързо и лесно за приготвяне Редено гювече с домашно сирене и свинско....
Свинско с елда и гъби в гювеч по руски
Изваждаме и добавяме нарязаните пресни подправки, разбъркваме и сервираме топло свинско с елда и гъби в гювеч по руски....
Винено свинско в гювечНадребняваме измитото и почистено свинско, след което го осоляваме и запържваме в тиган с половината мазнина....
1
Пъстър гювеч със свинско
Оттегляте от котлона и прибавяте месото, обърквате добре и пресипвате в йенски или обикновен гювеч и печете на умерена фурна (около 180 градуса) за...
Славянски гювеч със свинскоЯстието се разбърква и се изсипва в гювеч.
Печете славянския гювеч на умерена фурна, а ястието се поднася с наситнен магданоз....
4
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: