Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Използваме Подправките при Готвене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусно готвено с пилешко
Ако искате, може преди това да го запържите.
При поднасяне поръсете с прясно скълцан магданоз....
Заготовка за готвене на ядене в буркани
По-добре е да се сложат на части в чопър и да се наситнят.
По същия начин се наситняват лукът и пиперките....
Свинско готвено с ориз и зеленчуциОставете под затворен капак да се задуши за около 10 минути и сервирайте свинското готвено с ориз и зеленчуци....
1
Най-лековитите подправки, които можем да използваме!
Отдавна известен факт е, че билките и подправките се използват не само в козметиката, но и във фармацията и алтернативната медицина....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Тригуни Да си оближеш пръститеЗаливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Гювеч Да си оближеш пръститеДобавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница и маслините....
1
Яхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките....
Консервирано месо за готвене
Когато решим да готвим, добавяме месото накрая, защото е готово.
Консервираното месо за готвене е готово....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
51
46
31
22
10
Дай твоята оценка: