Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обикновени курабии за ВеликденСлед като се охладят добре може да ги съхранявате в кутии с капак.
Обикновените курабии за Великден са много сполучливи....
Дроб сарма за Великден
Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма. Сварете го до пълна готовност в достатъчно количество вода, като междувременно премахвате образувалата се...
Пухкав козунак за Великден
Замесваме меко тесто и го оставяме да втаса на топло, за да удвои обема си....
Рисувани яйца за Великден
Оставете яйцата да изстинат преди да започнете да ги рисувате с акрилните бои....
Козуначена диня за ВеликденНея я разточваме в размер, в който да покрие цялото тесто. Слагаме в тава с хартия за печене.
Оставяме да втаса великденската диня....
3
Лимонови курабийки за Великден
Яйцата се разбиват заедно със захарта, киселото мляко, маста. Добавя се ванилията, амонячната сода, кората от лимон и сока от 1/2 част от него....
Какво се яде на Великден?
Великден е един от най-светлите християнски празници, а трапезата на Великден трябва да е богата и красиво украсена. На масата задължително присъстват...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: