Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кростоли – италиански хрупкави бисквитиЯйцата се разбиват, добавя се солта, захарта, водката и омекналата на стайна температура свинска мас. Сместа се разбърква много добре.
На части...
Пилешки пържоли по италиански
Измиваме пържолите, изцеждаме ги, овкусяваме с черен пипер и сол.
Изпичаме ги с малко зехтин на тиган. След това ги поставяме в тава, а върху тях...
Сирене в италиански стил
Сиренето в италиански стил е много вкусно.
Източник: MasterChef J. Mielle
Забележка: Ползва се тиган с добро незалепващо покритие....
Печени фузили по италиански
Сервирайте в чиниите, докато печени фузили по италиански са още топли....
Италиански ябълков пай (Старовремски)
Източник: Zenzero& Limone
Това е старовремски италиански ябълков пай, както споделя Zenzero&Limone....
Италиански палачинки от тиквички
Италиански палачинки от тиквички, които напомнят на кюфтенца от тиквички....
Италиански пай със смокини
Какво да кажа, вкусен и ароматен е този италиански пай със смокини! Изяждаме го за много кратко време....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: