Gotvach.bg»Избрани Колекции»Аламинути на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Аламинути на Тиган

Аламинути на Тиган

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за аламинути на тиган в Gotvach.bg.
Аламинут на тиганАламинут на тиганСложете всяка плочка в тигана и когато придобие златист цвят от едната страна, я обърнете....
Пица Аламинут на тиганПица Аламинут на тиган
9
По желание поръсете аламинута с шарена сол. Пицата Аламинут на тиган е готова....
Предястие с камемберПредястие с камембер
Предястието с камембер е готово....
Предястие с коприваПредястие с коприва
1
Може да ги изпечете предястието с коприва и във фрайър....
Предястие с авокадоПредястие с авокадо
Предястието с авокадо е готово....
Предястие с калмариПредястие с калмари
Нарязваме вътре киселите краставички, добавяме маслините и лимоновия сок, раздрусваме и сипваме предястието с калмари в чиния за сервиране....
Предястие с октоподПредястие с октопод
Октоподът го нарязваме на парчета, подреждаме в чиния, украсяваме предястието с октопод с варените яйчица и преди сервиране го ползваме със соса....
Предястие с тиквичкиПредястие с тиквички
2
Кедровите ядки се запичат за секунда в тиган и с тях се поръсват рулцата. Предястието с тиквички е много вкусно....
Предястие с КамамберПредястие с Камамбер
2
Разточете на тънка кора бутерното тесто. Намажете със сладкото, поставете питката Камамбер в средата и загънете като пакетче, като хубаво притиснете...
Предястие с краставицаПредястие с краставица
Краставицата се измива и нарязва на дълги ленти с белачка за картофи. Сварява се едно яйце, обелва се и жълтъкът се отделя. В купа се разбърква майонезата...
Предястие с гулияПредястие с гулия
Морковът и гулията се измиват, обелват и настъргват на ренде в купичка, като се разбъркват, за да се смесят. Добавя се натрошено сиренето и киселото...
Предястие 3 мартПредястие 3 март
Сваряват се картофите и яйцата, обелват се. Картофите се намачкват с вилица, яйцата се настъргват на едро ренде и се смесват в купа. Прибавя се...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: