Gotvach.bg»Избрани Колекции»Великденски Кекс
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руски великденски кексЖълтъците се разбиват до бяло със захарта, добавя се брашното, солта и маята, размита в топло мляко.
Разбива се дълго време, докато тестото стане...
Великденски кекс агънце
Изчакайте да се охлади Великденския кекс и го извадете формата. Поръсете по желание с пудра захар или глазура....
Великденски кекс с глазура
Охладете готовия великденски сладкиш и го извадете от формата. Залейте с готовата шоколадова глазура и изчакайте да стегне....
Великденски козуначен кекс
Маята се смесва с леко стопленото мляко, брашното и солта и се омесва тесто, което е твърдо. Прави се топка и се оставя да втаса на топло.
Яйцата...
Глазури за кекс
Всеки кекс е по-красив и по-вкусен, ако е украсен с подходяща глазура. Универсална е шоколадовата глазура, която се използва както за кексове, така...
Великденски пиленца и Великденски яйчица
Остават се в хладилника да се стегнат, след което са готови да заемат мястото си до козуначените пиленца на Вашата шарена, богата и вкусна Великденска...
Тайни за хубав кексВъздушен пухкав кекс може да опече далеч не всяка домакиня. А това не е никак трудно, стига да знаете някои тайни на приготвянето на този вкусен десерт...
32
Великденски бисквитиОставете великденските бисквити да изсъхнат, поставете ги в прозрачни пликчета и завържете с панделки.
Подарете разкош!...
3
Великденски кравай
Маята се слага в дълбок съд, размива се с 2 супени лъжици хладко мляко и се прибавят захарта и солта. След десетина минути се прибавят едното яйце...
Великденски колачетаБрашното се пресява и в него се прави кладенче. В него се слага предварително смесената с малко пудра захар и малко затоплено мляко мая, която трябва...
1
Рейтинг
3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка: