Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвим Рагу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвим Рагу

Как да Сготвим Рагу

Прегледай всички 24 подбрани съвети относно как да сготвим рагу в Gotvach.bg.
Заешко рагуЗаешко рагуНакисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го нарязваме на порции и го запържваме в маслото...
Пролетно рагуПролетно рагу
Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на колелца...
Ирландско рагуИрландско рагу
Месото се реже на резени, натрива се със сол и се запържва до златисто в смес от половината масло и половината от зехтина. Лукът се нарязва на...
Зеленчуково рагуЗеленчуково рагу
Морковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри. Зехтинът се загрява и в него се запържват последователно...
Будапещенско рагуБудапещенско рагу
Нарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване. Прибавете месото и го запечатайте...
Телешко рагуТелешко рагу
Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината. Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете. Изпържете, налейте...
Свинско рагуСвинско рагу
Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и пипер...
Сьомга рагуСьомга рагу
1
Посолете филетата сьомга, наръсете ги с черен пипер и прясно изцеден лимонов сок. Оставете ги да престоят така. След 10 минути загрейте малко...
Овнешко рагуОвнешко рагу
Нарязваме месото на кубчета, заливаме с горещ бульон или вода, посоляваме и задушаваме на много тих огън почти до омекване. Прибавяме нарязаните...
Рагу с чушкиРагу с чушки
Нарязвате чушките на парчета, лука на кубчета. Запържвате каймата в олиото, подправяте я със сол, червен пипер и прибавяте чушките и лука. Запържвате...
Рагу от патицаРагу от патица
Обезкостяваме патешките бутчета, като премахваме и кожата им. Месото режем на кубчета и запържваме до златисто в маслото. Вадим от съда и в него...
Зимно зеленчуково рагуЗимно зеленчуково рагу
Нарязваме картофите на кубчета и ги запържваме в част от маслото. Отделно задушаваме ситно нарязаните моркови, лук, ряпа и магданоз. Прехвърляме...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка: