Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панирани Пилешки Сърца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани Пилешки Сърца

Панирани Пилешки Сърца

Открий всички 24 избрани предложения относно панирани пилешки сърца в Gotvach.bg.
Панирани пилешки сърцаПанирани пилешки сърцаГотовите панирани пилешки сърца отцедете върху решетка. Поднесете с резен лимон, малко накълцан магданоз и поляти с прясно изцеден лимонов сок....
Пилешки сърца с медПилешки сърца с мед
Пилешките сърца сваряваме в подсолена вода за 20-25 минути. Трябва да ги сварим много добре, защото маринатата ги стяга....
Пилешки сърца в сметанаПилешки сърца в сметана
Прибавят се почистените сърца и се пържи 15 минути. Сипват се сметаната и подправките и се оставя да поври 25-30 минути....
Пилешки сърца с оризПилешки сърца с ориз
2
Прекрасен ориз на фурна със пилешки сърчица!...
Пилешки сърца в гювечеПилешки сърца в гювече
3
Почистете пилешките сърца и ги сложете да се задушат за 10 минути в зехтина....
Пилешки сърца в маслоПилешки сърца в масло
3
Загрейте маслото в тиган (при нужда добавете още 1 с.л.) и изсипете пилешките сърца....
Пилешки сърца с бял сосПилешки сърца с бял сос
Сваряват се сърцата. Прецеждат се. Разбърква се яйцето, брашното и киселото мляко и се сипва към бульона. Слагат се и сърцата....
Пилешки Сърца в Йенска ТенджераПилешки Сърца в Йенска Тенджера
Пилешките Сърца в Йенска Тенджера са много вкусни!...
Пилешки сърца в доматен сосПилешки сърца в доматен сос
Почистените пилешки сърчица нарежете на 2 по желание и ги мариновайте за около 30 минути в сместа....
Пилешки сърца за бираПилешки сърца за бира
1
Пилешките сърца се измиват и почистват. Ако са по-големи, е хубаво да се сцепят на две....
Пилешки сърца по ловджийскиПилешки сърца по ловджийски
Сърцата се сваряват и се изцеждат от водата, слагат се в тенджера и се задушават с маслото....
Пилешки сърца на шишчетаПилешки сърца на шишчета
4
Пилешките сърца се разцепват внимателно от едната страна, разтварят се и хубаво се почистват и измиват....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
53
40
31
21
10
Дай твоята оценка: