Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Домашен Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на домашен кефирТова са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Домашен хлябМаята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква.
Брашното се...
6
Домашен хляб - обикновен
Брашната се смесват и разбъркват в подходящ съд.
Яйцето, солта, захарта, маслото, маята и топла вода (50°C) се смесват в купичка и се разбъркват...
Обикновен домашен хляб
Разтворете маята в хладка вода. Брашното и солта (и сухата мая, ако се ползва) се смесват и в тях се прави кладенче. В кладенчето се изсипват яйцата...
Домашен хляб с лук
В купа смесете захарта, една лъжица брашно и малко топла вода. Добавете маята, разбъркайте и оставете да шупне.
В тавичка пресейте брашното със...
Домашен хляб с лимец
Маята се разтваря в 1 ч.ч. топла вода заедно със захарта. Оставя се да шупне. С намаслени ръце се омесва полутвърдо тесто.
Поставя се в незалепваща...
Домашен хляб с мак
Затопляме водата. Разтваряме в чаша хладката вода, захарта и маята и оставям на топло да се активизира маята.
Пресяваме брашното в купа и добавяме...
Домашен хляб с плънка
Изсипваме брашното в тава, правим геранче, в което чукваме яйцето, слагаме киселото мляко и солта.
Замесваме с разтворената в хладка вода мая,...
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 9
50
46
31
22
10
Дай твоята оценка: