Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Домашен Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Домашен Хляб

Приготвяне на Домашен Хляб

Прегледай всички 12 избрани предложения относно приготвяне на домашен хляб в Gotvach.bg.
Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефирТова са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Домашен хлябДомашен хляб
6
Маята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква. Брашното се...
Моят Домашен ХлябМоят Домашен Хляб
Печете моя домашен хляб на 170°C в предварително загрята фурна 10 минути....
Сполучлив домашен хлябСполучлив домашен хляб
Сполучливият домашен хляб е готов....
Домашен хляб - обикновенДомашен хляб - обикновен
Брашната се смесват и разбъркват в подходящ съд. Яйцето, солта, захарта, маслото, маята и топла вода (50°C) се смесват в купичка и се разбъркват...
Мек домашен хлябМек домашен хляб
Мекият домашен хляб е готов....
Занаятчийски домашен хлябЗанаятчийски домашен хляб
Занаятчийският домашен хляб е чуден!...
Обикновен домашен хлябОбикновен домашен хляб
Разтворете маята в хладка вода. Брашното и солта (и сухата мая, ако се ползва) се смесват и в тях се прави кладенче. В кладенчето се изсипват яйцата...
Домашен хляб с лукДомашен хляб с лук
В купа смесете захарта, една лъжица брашно и малко топла вода. Добавете маята, разбъркайте и оставете да шупне. В тавичка пресейте брашното със...
Домашен хляб с лимецДомашен хляб с лимец
Маята се разтваря в 1 ч.ч. топла вода заедно със захарта. Оставя се да шупне. С намаслени ръце се омесва полутвърдо тесто. Поставя се в незалепваща...
Домашен хляб с макДомашен хляб с мак
Затопляме водата. Разтваряме в чаша хладката вода, захарта и маята и оставям на топло да се активизира маята. Пресяваме брашното в купа и добавяме...
Домашен хляб с плънкаДомашен хляб с плънка
Изсипваме брашното в тава, правим геранче, в което чукваме яйцето, слагаме киселото мляко и солта. Замесваме с разтворената в хладка вода мая,...

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 9
50
46
31
22
10
Дай твоята оценка: