Моите форумни постове

Лидия - Гери
Когато прочетох форумната тема, първото нещо което ми изплува в съзнанието бяха таралежките .
Лидия - Гери
Сещам се за бисквити със сладко , сладолед или шоколад в кафето.
Лидия - Гери
Не знам дали може да се каже , че е специалитет , но аз обичам да приготвям мусака.
Лидия - Гери
Справя се с частта приготвяне на салати, скара, пържени картофи. До тук с кулинарните му умения. Но важно е желанието все пак и готовността да сготви понякога.
Лидия - Гери
Получавала съм чаши, тигани, яйцеварка, сокоизтисквачка , сандвич - тостер.
Лидия - Гери
Пускам абсорбатор , отварям прозорци и прибирам дрехите които са наблизо.
Лидия - Гери
Като цяло върху мазнина поръсвам сол веднага след като е напръскано. Но не мога да кажа че има голям ефект.
Лидия - Гери
И аз така си хапвам и не съм чула да се прави нещо с тях. Но тук ще обменим опит, ако някой знае.
Лидия - Гери
Обличам се спортно, така ми е по удобно. Особено през зимата масово ходя с дънки. А пазарувам в последно време все по - често от интернет.
Лидия - Гери
Гледам кулинарни предавания, обикновено научавам нещо ново , като продукти и подправки.
Лидия - Гери
Идеята ми допада. Може да се каже, че принципа на раздаване на награди е по - справедлив. Така всеки ще се старае да достигне определен брой точки и да се сдобие с любим уред. И според мен това ще бъде по - голям стимул ,за всички участници да бъдат по активни, защото всичко зависи от тях . И аз смея да кажа , че съм един активен участник в конкурса от началото на годината и въпреки усилията които съм положила, досега не съм имала награда.
Лидия - Гери
И аз като Теодора Мещерова смятам , че всеки полага усилия и би било добре да вземе една , макар и минимална награда за труда си. Факт е , че повечето награди се печеля от едни и същи хора, в което няма нищо лошо. Те са положили много усилия през месеца за това, но все пак има и други участници, които полага труд и качват рецепти, статии и т.н. А относно качването на рецепти аз съм качила над 200 рецепти до сега и все още нямам награда.
Лидия - Гери
Супер звучи идеята с наградите. Наистина злобата между участниците ще се намали и всеки ще преследва своята цел и мечтана награда. И ще имаме възможност да се насладим на кулинарните творения на много повече участници.
Лидия - Гери
Относно публикуването на така наречените " елементарни рецепти " бих споделила , че това са по посещаваните рецепти , отколкото например питка, тутманик и разни такива тестени неща, които изискват повече време и усилия. Повечето хората , включително и аз предпочитам за ежедневието си да направя нещо по - набързо , изискващо по - малко усилия. И в тази връзка аз нямам против да се качват всякакви рецепти и всеки да прецени коя от тях го е грабнала, да я приготви.
Лидия - Гери
Новият формат на кулинарният конкурс е вече факт, и е повече от прекрасен. Пожелавам успех на всички бивши, настоящи и бъдещи участници . Вярвам , че всеки ще даде най - доброто от себе си и ще обогатим всички ние познанията си в областта на кулинарията.
Лидия - Гери
Ще си трупаме точки през цялата година и когато съберем определен брой точки, ще виждаме каква награда може да си изберем/ според точките ни/. Идеята е страхотна защото ще се сдобием с уред от който имаме нужда и ще имаме стимул да пишем повече и повече рецепти.
Лидия - Гери
Правя запръжка на боб. Някак ми е по вкусно така.
Лидия - Гери
Мусаката е едно от любимите ми ястия. Аз запържвам в малко мазнина лук, моркови, доматено пюре и кайма/ предварително е добавено към нея малко вода и се разбива/ . След това добавям суровите картофи.