Моите коментари

Лидия - Гери коментира:
Може да се сложи сладко - без значение какво.
Лидия - Гери коментира:
Изглежда много добре. Само да вметна , че видях абсолютно същата рецепта и снимка / само дето снимана малко по от далече /в друг кулинарен сайт и от друг човек.
Лидия - Гери коментира:
И аз приготвям така баклавата с плънка, само не слагам локум, и се получава много сочна.
Лидия - Гери коментира:
Според мен за излет е подходящо месо за пържоли или шишчета, да се опече на скара на дървени въглища, кюфтета също, тиквички, картофи , печени в жар. За салата домати, краставици, пиперки.
Лидия - Гери коментира:
Полезна статия, за мен особено начина на изваждане на чашите сложени една в друга. Това и аз го правя доста често, особено когато искам бързо да отсервирам, и понякога наистина нямат изваждане. Ще пробвам, когато ми се наложи, написания метод със студена и топла вода.
Лидия - Гери коментира:
В статията е написано, че копъра си подхожда за поръсване на пържени картофи. Лично аз не съм го правила, само за картофи соте.
Лидия - Гери коментира:
Напълно съм съгласна с написаното в статията. Винаги е приятно човек да седне на добре подредена маса, с чисти прибори и чаши, малко цветя за настроение и най - важното с любимите хора да се разискват приятни теми на разговор. А що се отнася до малките ни помагачи децата, аз съм на същото мнение, че от малки трябва да им създаваме навици и да им показваме положителното си отношение към естетиката на масата.
Лидия - Гери коментира:
Може да се добави малко оцет, чесън и магданоз.
Лидия - Гери коментира:
Когато ние приготвяме месо на скара, винаги го помазваме с олио, преди да го опечем.
Лидия - Гери коментира:
Бях го забравила този сладкиш. Изглежда страхотно и е много вкусен. Това е едни от десертите които съм приготвяла като ученичка.
Лидия - Гери коментира:
Обичам тиквички и ми харесва твоята идея . Ще пробвам да ги приготвя.
Лидия - Гери коментира:
Изглеждат страхотни и се правят доста лесно. Ще пробвам това сладко изкушение.
Лидия - Гери коментира:
Обожавам ги тези картофи. Аз добавям и малко червен пипер.
Лидия - Гери коментира:
Доста икономична тази пица, гледам сиренето го няма написано в изброените продукти/ предполагам е изпуснато/. А като цяло аз предпочитам повече пица със сирене, отколкото с кашкавал.
Лидия - Гери коментира:
Ястие подходящо за сезона.
Лидия - Гери коментира:
Обичам този сироп. Все още не съм правила тази година, но сега е момента. Аз го правя без варене и го консумираме на момента.
Лидия - Гери коментира:
И аз така я приготвям, без заливка.
Лидия - Гери коментира:
Изглежда страхотно, и аз ги обичам приготвени по този начин.