Изглежда много добре. Само да вметна , че видях абсолютно същата рецепта и снимка / само дето снимана малко по от далече /в друг кулинарен сайт и от друг човек.
Според мен за излет е подходящо месо за пържоли или шишчета, да се опече на скара на дървени въглища, кюфтета също, тиквички, картофи , печени в жар. За салата домати, краставици, пиперки.
Полезна статия, за мен особено начина на изваждане на чашите сложени една в друга. Това и аз го правя доста често, особено когато искам бързо да отсервирам, и понякога наистина нямат изваждане. Ще пробвам, когато ми се наложи, написания метод със студена и топла вода.
Напълно съм съгласна с написаното в статията. Винаги е приятно човек да седне на добре подредена маса, с чисти прибори и чаши, малко цветя за настроение и най - важното с любимите хора да се разискват приятни теми на разговор. А що се отнася до малките ни помагачи децата, аз съм на същото мнение, че от малки трябва да им създаваме навици и да им показваме положителното си отношение към естетиката на масата.
Доста икономична тази пица, гледам сиренето го няма написано в изброените продукти/ предполагам е изпуснато/. А като цяло аз предпочитам повече пица със сирене, отколкото с кашкавал.
Моите коментари