• Adriyana - Adiпубликува в кулинарната мрежапреди 2 години, преди 2 годиниКонкурса ви е некоректен към участниците - саботирате труда ни - по този начин няма да станете най-голямата кулинарна мрежа - писахте че това ви е амбицията - ами успех - аз ви оставям и съжалявам че се заблудих че може би сте коректни- с това отношение няма да спечелите нови потребители - напротив - ще загубите и старите - успех на всички в безсмислената надпревара
    • Adriyana - Adiне заблуждавайте хората - нямам коментари от рода - супер е - харесва ми - изтрихте коментари от рода - каква е сметаната- течна или заквасена - в рецептата не пише - с извинението че не било по темата - извинявайте - но това си е по конкретно по темата - изтрихте снимки които са си с нужната резолюция - мои са си и са хоризонтални - просто нямам думи
      • АдминистраторПогледни си профила ще видиш, че коментарите, които са ти по темата са останали. Изтриват се само такива, които наистина нямат отношение по-темата. А имаше не малко, които изразяват предпочитанието ти към дадена рецепта, но нямат отношение към самата рецепта. Ако смяташ, че е изтрит коментар, който има отношение към темата, съжалявам, можеш да си го добавиш отново. Същото е и за снимките, тези които бяха ясни и не са размазани, и не са вертикални ги взехме и качихме, останалите не можем да ги използваме и затова ти писах, след което си добави добри снимки, които се качиха. В крайна сметка запозната си с правилата, не е необходимо ние да следим всичко.
    • АдминистраторАдриана, съжалявам, че изтрихме голяма част от коментарите ти, но в условията ни пише, че коментари от рода: Супер е, Харесва ми, Ще го приготвя - нямат директно отношение към темата и се смятат за спам. Такива коментари не получават точки. Това беше желаението на всички в мрежата и ние следим за тези неща дори и да не е всеки ден.
  • Adriyana - Adiдобави рецептата: Бананови еклери с шоколадова декорацияпреди 2 годиниБананови еклери с шоколадова декорацияБананови еклери с шоколадова декорация29.02.2016
  • Adriyana - Adiдобави рецепта със снимка: Забулени кренвиршчетапреди 2 годиниЗабулени кренвиршчетаЗабулени кренвиршчета29.02.2016
  • Adriyana - Adiдобави рецепта със снимка: Ярешко по пирдопскипреди 2 годиниЯрешко по пирдопскиЯрешко по пирдопски29.02.2016
  • Adriyana - Adiдобави рецепта със снимка: Пролетна лазаня от тиквичкипреди 2 годиниПролетна лазаня от тиквичкиПролетна лазаня от тиквички29.02.2016
  • Adriyana - Adiдобави форумната тема: Колко да стерилизираме боба в консерви?преди 2 годиниСварих миналогодишен боб с цел да не престоява прекалено много. Стерилизирах го 3 часа. Запечатан, поел въздух и пак вкиснал... беше като газиран. Вие колко време стерилизирате?
  • Adriyana - Adiдобави форумната тема: Знаете ли как да калите стъклените и порцелановите си съдове?преди 2 годиниМного лесно - с изваряване на бавен огън. Стара и вечна рецепта! - Чисто новите съдове ги накисвате с вода и ги слагате на слаб огън да заврат и да се доварят още поне 40-тина минути. След това може спокойно да ги тествате по мъжа си
  • Adriyana - Adiдобави форумната тема: Хаванче или преса за чесън да ползвам?преди 2 годиниИмам усещането, че етеричните масла от чесъна се загубват по стените на съдовете. Имате ли предложения как да съхраним свойствата му максимално и въпреки това да е перфектно обработен?
  • Adriyana - Adiдобави форумната тема: Знаете ли как да направите старата си очукана тенджера в незалепваща незаменима помощница?преди 2 годиниОтговора е твърде лесен! - Със Сол! Да, загрявате тенджерата на слаб котлон и посипвате обилно със сериозен слой сол. Хубаво го разхождате по дъното и стените и готово!
  • Adriyana - Adiдобави форумната тема: Използвате ли центрофуга за зеленчуци?преди 2 годиниНещо толкова просто, което спестява много нерви и време в дебнене на марулята да се отцеди, магданоза да изсъхне още малко за фризера и спанака да се отърси от цялата вода. Струва по-малко от 10лв., а се изплаща бързо особено за зеленоядците Който не се е снабдил с това е време да го направи