Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Печено къббеПечено къббе
26 Септ.
Агнешкото месо се смила на кайма много ситно. Прибавяме подправките и ситно нарязания лук. Накисваме булгура за 15 минути в студена вода. Сваряваме го и го смесваме с каймата. Прекарваме каймата с булгура пак през...
Печено къббеПечено къббе
26 Септ.
Агнешкото месо се смила на кайма много ситно. Прибавяме подправките и ситно нарязания лук. Накисваме булгура за 15 минути в студена вода. Сваряваме го и го смесваме с каймата. Прекарваме каймата с булгура пак през...
Ливанци стъкмиха кюфтета за Книгата на ГинесЛиванци стъкмиха кюфтета за Книгата на Гинес
02 Септ.
Къббето се сервира топло....