Моите коментари

Admin коментира:
Прекрасна рецепта за днешния празник, браво!
Admin коментира:
Изглеждат прекрасно. За следващата награда предлагам да си я вземеш от офиса, като разбира се ни донесеш една тавичка от фунийки ;)
Admin коментира:
Страхотна рецепта и една от най-посещаваните тази година!
Admin коментира:
на това му се казва хубава рецепта. Майсторът си е майстор, браво!
Admin коментира:
Рецептата е лична на авторката, независимо по чия рецепта я е правила.
Admin коментира:
А времето за сушене къде остана?
Admin коментира:
Рецептата е прекрасна, само за този месец има над 75 000 прочита. Благодарим на Веселина за добрата идея! Ако на някой не му харесва, може да предложи по-добра! Добавянето на рецепти е съвсем лесно.
Admin коментира:
Прекрасна рецепта, браво на майсторката!
Admin коментира:
Прекрасна оригинална идея, браво на авторката!
Admin коментира:
Здравейте, какви са пропорциите на плодовете/захарта и ракията?
Admin коментира:
Здравей Мартина, тъй като в момента сме със съкратен състав, класацията на рецептите ще бъде публикувана началото на другата седмица
Admin коментира:
Значи време е и за офиса да направиш едни такива бонбонки, няма само бисквити да ядем :)
Admin коментира:
Много добра рецепта, класика!
Admin коментира:
Здравейте, коментари се трият само когато са имат обиждащ или агресивен характер. Рецептите се пишат от много автори, както наши така и потребители на сайта и няма как всички рецепти да са отлични, затова черпим от вашия опит. Както виждате този коментар не ви е изтрит и няма и такава необходимост.
Admin коментира:
Здравейте, гледали сте някаква реклама, защото ние нямаме изпращане на смс-и към сайта. --- поздрави, Готвач.бг
Admin коментира:
няма яйца, има и кексове без яйца, не виждам това какво те очудва
Admin коментира:
Здравейте, коментарите бяха относно марката, затова бяха изтрити. Все пак целта е обощено да се пише за разтворимото кафе и пакетчетата 3в1 в магазините, а не дискусията относно определена марка. Грешката беше на нашите редактори, затова я коригирахме и благодарим за вашата намеса!
Admin коментира:
След като се осоли, патладжанът се оставя под наклон, за да може горчивата вода да се изтича от него. Вариант е и да бланширате патладжана в кипяща подсолена вода.