Моите коментари

Admin коментира:
Много добре представена и описана рецепта. Хубаво е да научим нови неща от време на време ;)
Admin коментира:
Аз също мисля, че използването на блендер е грешно, защото металния нож най-малкото предизвиква окисляване. Дано с хаванчето стане. А задължително ли е фолиото на хаванчето? В смисъл като на чука има фолио, заедно с фолиото ли се начукват охлювите?
Admin коментира:
Еми Сийче, 7 дена е процедурата, потрес не потрес, трябва да се прави :) Само не знам как ще смачкаме или пасираме охлювите.
Admin коментира:
А има ли значение къде са шиповете, дали са на врата, на стъпалата или къде?
Admin коментира:
И аз питам за майка ми, и ако е наистина ефикасно, ще го пробваме, колкото и неприятно да звучи мястото със счукването на охлювите.
Admin коментира:
Тази рецепта направо ми взе акъла :) След като ще се правят 7 процедури, не е ли по-добре направо 49 охлюва да се съберат, вместо всеки ден да се събират по 7.
Admin коментира:
aa супер, аз го ядох с картофи в Кордоба, но беше също супер :)
Admin коментира:
коригирано е, в бързината стават и грешки :) Поне развесели хората...
Admin коментира:
Прекрасни практични съвети. Браво Ваня!
Admin коментира:
Колко е киселото мляко?
Admin коментира:
Изглеждат много апетитно, браво Вили :)
Admin коментира:
Прекрасна рецепта, с тези торти направо ни вземаш акъла :)
Admin коментира:
Изглежда повече от пракрасно. Само да те попитам, сметаната каква е?
Admin коментира:
това е хубава рецепта, браво Теодора!
Admin коментира:
Дайте приблизително количество на брашното
Admin коментира:
Какво се случва с киноа-та, в приготвянето никъде не пише къде и кога се слага?
Admin коментира:
разбира се, можете да сложите каквито прецените зеленчуци