Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Люси»Моите коментари

Моите коментари

Люси коментира:
Изглежда вкусна :D
Люси коментира:
На мен ви харесва настърган с кисело мляко и зехтин.
Люси коментира:
Вече на пазара могат да се намерят уреди за пържене с малко мазнина. Така продуктите се пържат без върху тях да се образуват прегорели места.
Люси коментира:
Много важен момент е така нареченото претакане на чая, при което от високо се сипва от запарката в предварително затоплена чаша и после чая се връща в чайника. Тази процедура се прави 2-3 пъти. Така чая се насища с кислород и се извлича напълно от листната маса.
Люси коментира:
Пак е запарка, но се приготвя по различен начин от руския чай.
Люси коментира:
Доста лесен и ефикасен начин на работа с ядки.
Люси коментира:
Много традиционна и вкусна рецепта!
Люси коментира:
Пробвала съм я :D
Люси коментира:
РозеРозе17.05.2022
Розето има много приятен вкус и е идеално за топло време!
Люси коментира:
Бих опитала да направя ново малко количество с едно яйце и към новата майонеза да добавям по лъжица от пресечената. При внимателно боравене с материала майонезата захваща и става като нова :D
Люси коментира:
Хем вкусно, хем здравословно!
Люси коментира:
Не бих предположила, че фъстъченото масло може да има такъв положителен ефект върху човешкия организъм и нивата на холестерола.
Люси коментира:
Доста разнообразно меню.
Люси коментира:
Мисля да пробвам тази диета за пречиствана на организма. Не е лоша.
Люси коментира:
Какво да правим, ако майонезата се пресече при приготвянето?
Люси коментира:
Ммм... обичам риба, а тази е и здравословно приготвена!
Люси коментира:
Браво за оригиналната рецепта!
Люси коментира:
И пържен е много вкусен, не само на скара!