Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Люси в Gotvach.bg
Люси
Новак
Моята стенаРецепти2Снимки12СтатииСъветиКоментари44Форумни теми5Постове във форума5За менИзпрати съобщениеточки141
- Люсидобави снимка към: Коледни джинджифилови човечетапреди 9 години, преди 9 години
- Rosi StoyanovaИзглеждат много вкусни и ароматни :)Харесва миОтговор
- Люсидобави снимка към: Коледни джинджифилови човечетапреди 9 години, преди 9 години
- Люсидобави снимка към: Коледни джинджифилови човечетапреди 9 години, преди 9 години
- Люсисготви: Коледни джинджифилови човечетапреди 9 годиниКоледни джинджифилови човечета16.12.2015Бисквити
- Люсидобави коментар към: Памук погачапреди 9 годиниПамук погача15.12.2015ПогачиИзглежда вкусна :D
- Люсидобави коментар към: Ново двеста: Японска ряпа дайконпреди 9 години, преди 9 годиниНово двеста: Японска ряпа дайкон08.12.2015КулинарияНа мен ви харесва настърган с кисело мляко и зехтин.
- Люсидобави коментар към: Да готвим без пърженепреди 9 години, преди 9 годиниДа готвим без пържене11.12.2015КулинарияВече на пазара могат да се намерят уреди за пържене с малко мазнина. Така продуктите се пържат без върху тях да се образуват прегорели места.
- Люсидобави коментар към: Руски чайпреди 9 години, преди 9 годиниРуски чай01.12.2011ЧайМного важен момент е така нареченото претакане на чая, при което от високо се сипва от запарката в предварително затоплена чаша и после чая се връща в чайника. Тази процедура се прави 2-3 пъти. Така чая се насища с кислород и се извлича напълно от листната маса.
- Люсидобави коментар към: Как се прави традиционен турски чай?преди 9 години, преди 9 годиниКак се прави традиционен турски чай?15.12.2015КулинарияПак е запарка, но се приготвя по различен начин от руския чай.
- Люсидобави коментар към: Как да филираме бадемипреди 9 годиниКак да филираме бадеми09.05.2022КулинарияДоста лесен и ефикасен начин на работа с ядки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest