Моите коментари

Наталиа Петрова коментира:
Ако все пак някъде се прокъса кората как може да го корегираме?
Наталиа Петрова коментира:
Да, ваниловата захар също е идея.
Наталиа Петрова коментира:
Приготвих я без маслини и я овкусих с лимонов сок вместо оцет.
Наталиа Петрова коментира:
Приготвих сладкиша без да го мажа с яйце.
Наталиа Петрова коментира:
аз ги приготвям с 20 гр. жива мая.
Наталиа Петрова коментира:
Аз ги чуквам в добре сгорещено олио и след това с помощта на лъжица поливам жълтъците. Така мога да ги оставя рохки.
Наталиа Петрова коментира:
Също така лукът не го режа, а го стържа.
Наталиа Петрова коментира:
Някой път ги обърквам с разреден доматен сок.
Наталиа Петрова коментира:
Аз пък го дупча, преди да го намажа с масло.
Наталиа Петрова коментира:
Страхотна рецепта. Само че аз предпочитам да заменя хляба с 3 с.л. галета.
Наталиа Петрова коментира:
За разкош поръсих със сусам.
Наталиа Петрова коментира:
Аз добавих и малко кашкавал.
Наталиа Петрова коментира:
Аз също добавям малко лимон към жълтъците и киселото мляко
Наталиа Петрова коментира:
Аз го приготвям не с конфитюр, а със сладко с цели плодчета.
Наталиа Петрова коментира:
Аз също им добавям канела или какао.
Наталиа Петрова коментира:
Страхотна е но нямах естрагон и минах без него. Също така смених чери доматчетата с обикновени.
Наталиа Петрова коментира:
Радвам се, че Ви е харесала. Опитайте и с царевица от консерва, а може и варена.