Празвила съм само пълнозърнести спагети,но и идват малко тежки :) Може би,защото ям по цяла купа след това.Определено си предпочитам обикновените,макар да не са толкова здравословни :) Рецептата ти е супер!
Нали вчера всяка качена автентична българска рецепта щеше да се оцени като тематична?Снощи я качих,но нямаше нямаше явно на линия администратор,за да я пуснат.Язък
Винаги имам в хладилника тези продукти :)Голямо тичане му ударих посред нощ до кухнята с апарата да приготвя тази вкусотия набързо и да кача първа снимката към рецептата :) Сайта все повече ми харесва! :)
Като прочетох първите редове на статията веднага се сетих за първата година по практика,когато отидох да уча в кулинарната паралелка.Всички бяхме в шок и ужас,че ще готвим чак след една година и първо само ще режем,белим и изучаваме устройство на печки и т.н. :) Всяко нещо обаче трябва да се започне първо със знанието на основите,а след това да се пристъпи към същинско готвене.Стриктното следване на дадена рецепта не те прави готвач.
Моите коментари