Гергана Георгиева
Гергана  Георгиева
Мастър Шеф

Моите коментари

Направо пръстите да си оближеш!
Често го правя, всички много го харесваме, освен това се прави бързо и лесно. :)
Получи се много приятен пай, овен това се приготвя бързо.
Добре че имам консервиран лапад и спанак! Стана чуден миш-маш :-)
По случайност днес готвих същото,но вместо домати сложих кисели краставички :)
Даа,и гъбките заместват месото.Много е вкусна!
Направих я, но на мен лично с домашен крем, яйца и масло ми допада повече.
Превъзходна става, обичам Хек!
В къщи много я обичаме тази баница, само искам да добавя,че е хубаво ябълките по-възможност да са от по-кисел сорт, така по-се усеща вкуса на ябълката в баницата.
И аз ги правя така, само слагам и малко захар ( 1 чаена лъжичка)
И на всички нас в къщи :)
Много са вкусни.Аз сложих и малко царевично брашно, така станаха по- хрупкави.
Направих я.Много вкусна стана.
Много вкусно, и аз го правя така, само прибавям и чаша бира. Чудесно ястие!
Тортата, наистина е много вкусна, освен това е лесна и бърза за приготвяне. Поздравления!