Моите коментари

Татьяна Балова коментира:
Да, с доматите отгоре е супер-класика, обаче сухи манатарки в тази манджа я правят направо божествена. Случвало се е на юбилей на приятел да я донеса за скромна гарнитурка и хората побутваха кебапчетата, за да наблегнат на нея.
Татьяна Балова коментира:
Супер! Много се радвам, когато някой нещо харесва!Да, от Душанци съм вече 9-та година. Избягах от ужасната София и се заселих тук - на тихо, на светло, при истината.
Татьяна Балова коментира:
И аз благодаря за отзива. Да Ви е сладко!
Татьяна Балова коментира:
Точно това ще сготвя днес!
Татьяна Балова коментира:
Много любопитно звучи. Ще опитам!
Татьяна Балова коментира:
Ами диетичното е, че няма нищо пържено, иначе за калориите не знам как стоят нещата.От всичката литература за диетите, която съм чела, общо взето ми е ясно, че организмът пълнее, когато му създаваме проблеми с храносмилането, а в случая манджицата е лека, така че сигурно не се пълнее от нея.
Татьяна Балова коментира:
Ох, най-обича отопени чинии, направо готови за миялната! Благодаря!
Татьяна Балова коментира:
Олеле! Не съм ли я включила? Какъв пропуск!Ама разбира се, че и чубрица!
Татьяна Балова коментира:
Кремът е супер, и аз го правя по подобен начин, но без масло. Затова пък го гарнирам с орехи и вишнички от сладко!
Татьяна Балова коментира:
Оооох, все едно ме питаш какъв му е ароматът на Шанел № 5! Вкусът му прилича на вкуса на слабо кондензираното холандско мляко в куйтийки. Плътен, много леко сладникав, много леко, почти недоловимо соленичък, ароматът му е много апетитен - на нещо като сметана, но по-особен... Абе уникална работа!
Татьяна Балова коментира:
Много интересно, нали? Аз го научих в Русия и много го харесах, а после се поинтересувах как се прави. Благодаря за отзива.
Татьяна Балова коментира:
На руски се казва "Топльоное молоко" и дори се продава в магазините като обикновеното мляко, само че не е толкова качествено. Традиционен руски селски продукт, правели са го в руската печка и в чугунено гърненце.
Татьяна Балова коментира:
Еее, банална мъдрост: хубавите работи бавно стават. Благодаря за отзива
Татьяна Балова коментира:
Звучи много шик, непременно ще я опитам.
Татьяна Балова коментира:
Чудно нещо: дресингът от сол, оцет, копър, чесън и олио (или зехтин) превръща всяка салата от зеленчук или гъби с неутрален вкус във вълшебство!
Татьяна Балова коментира:
О, да, прилича на салата от пачи крак или от челадинки или изобщо на всяка салата, която съдържа страхотната комбинация от копър и чесън.
Татьяна Балова коментира:
Да, съгласна съм, и с кисело мляко може, особено за дечицата. Ето една смешка по този повод: "Мамо, искам да ям!" - "Да, слънчице, ей сега ще ти сипя кисело млекце." - "Не искам кисело млекце. Искам ДА ЯМ!"
Татьяна Балова коментира:
Не съм опитвала с фиде, но ще опитам, сигурно ще стане още по-фина супичка. Благодаря!