Да, с доматите отгоре е супер-класика, обаче сухи манатарки в тази манджа я правят направо божествена. Случвало се е на юбилей на приятел да я донеса за скромна гарнитурка и хората побутваха кебапчетата, за да наблегнат на нея.
Супер! Много се радвам, когато някой нещо харесва!Да, от Душанци съм вече 9-та година. Избягах от ужасната София и се заселих тук - на тихо, на светло, при истината.
Ами диетичното е, че няма нищо пържено, иначе за калориите не знам как стоят нещата.От всичката литература за диетите, която съм чела, общо взето ми е ясно, че организмът пълнее, когато му създаваме проблеми с храносмилането, а в случая манджицата е лека, така че сигурно не се пълнее от нея.
Оооох, все едно ме питаш какъв му е ароматът на Шанел № 5! Вкусът му прилича на вкуса на слабо кондензираното холандско мляко в куйтийки. Плътен, много леко сладникав, много леко, почти недоловимо соленичък, ароматът му е много апетитен - на нещо като сметана, но по-особен... Абе уникална работа!
На руски се казва "Топльоное молоко" и дори се продава в магазините като обикновеното мляко, само че не е толкова качествено. Традиционен руски селски продукт, правели са го в руската печка и в чугунено гърненце.
Да, съгласна съм, и с кисело мляко може, особено за дечицата. Ето една смешка по този повод: "Мамо, искам да ям!" - "Да, слънчице, ей сега ще ти сипя кисело млекце." - "Не искам кисело млекце. Искам ДА ЯМ!"
Моите коментари