Моите коментари

Биляна Владова коментира:
много я харесвам тази салата, но аз добавям и малко рукола
Биляна Владова коментира:
класическа и много любима салата
Биляна Владова коментира:
ох това звучи много вкусно
Биляна Владова коментира:
много ги харесвам тези банички, но до сега не бях пробвала със семена
Биляна Владова коментира:
най добре е когато скарата загрее да се почисти с глава лук и после се намазва със сланина, така никога не залепва.
Биляна Владова коментира:
с бял патладжан е по хубаво, защото поема по малко мазнина
Биляна Владова коментира:
аз слагам при кашкавала и малко шунка, става супер
Биляна Владова коментира:
Ако първо намокриш кашкавала с вода после брашноя яйца, брашноя яйца и накрая галета се запечатва много хубаво и никого не се разтича. Без значение дали е озрял кашкавала или не е.
Биляна Владова коментира:
не е истина колко я обичам тази салата
Биляна Владова коментира:
не виждам защо трябва да се разваля еленският бут като се прави на някакви манджи. той си е хубав съх за мезе или наи много на скара леко запечен.
Биляна Владова коментира:
една от любимите ми салати
Биляна Владова коментира:
Много апетитна
Биляна Владова коментира:
само не разбирам защо трябва да се разваля хубавата салата с кьопоолу и руска салата
Биляна Владова коментира:
ох само колко вкусно изглежда
Биляна Владова коментира:
това е много добра идея за предястие
Биляна Владова коментира:
това, че са с трици не ги прави диетични. всяка друга от съставките е страшно калорична.
Биляна Владова коментира:
само заради пърленките си купих сач
Биляна Владова коментира:
с готово тесто всеки може, интересното е сам да си го замесиш