Моите коментари

Наталия Петрова коментира:
Ммммм...едно от любимите ми ястия...
Наталия Петрова коментира:
Не изглежда много добре.Ако соса беше отделно...
Наталия Петрова коментира:
Изглежда много апетитно.Аз слагам и един домат от буркан.
Наталия Петрова коментира:
Една от най- любимите ми подправки.Изключително ароматен.Използвала съм и маслото с лечебни цели, много съм доволна.
Наталия Петрова коментира:
Дъщеричката ми не обичаше нито зеле нито цвекло, а сега това е любимата й салата.Дори тя измисли името...
Наталия Петрова коментира:
Ориза също е много вкусен,но за жалост реших да го снимам без да изчакам да се задуши хубаво и малко е воднист...
Наталия Петрова коментира:
Да много добре се получава с нея,един прекрасен аромат...Вкъщи много се харесват.
Наталия Петрова коментира:
Незнам дали има пататник без картофи :)),но пататник без джоджън/ гьозум (както му казваме в Смолянско), не трябва да има, иначе е просто настъргани картофи - примерно.
Наталия Петрова коментира:
Благодаря! Освен това са и много вкусни. :)
Наталия Петрова коментира:
Това е традиционна рецепта за моя роден край- Смолянския.Може да се направи и със захар.Като имам време ще направя и такава и ще покажа.
Наталия Петрова коментира:
Това си е изцяло мое хрумване :)Радвам се,че ти е направил впечатление.
Наталия Петрова коментира:
Да, децата много им се радват.
Наталия Петрова коментира:
Изглежда много апетитно.Ще опитам и аз,само ще пропусна чилито, че стомаха....
Наталия Петрова коментира:
Благодаря, ще опитам ;)
Наталия Петрова коментира:
С нови моди като " горме " и ГМО , малко трудно...
Наталия Петрова коментира:
И аз него харесвам желатина, но от страх да несе разпадне всичко слагам.Ще опитам без ...Благодаря
Наталия Петрова коментира:
Ахх...бабините рецепти.Колко спомени ми навяват подобни гозби.Много обичам дроб сарма.Аз бих добавила и малко джоджън, иначе рецептата е страхотна.