Моите коментари

Извинявам се, просто ме дразни. Грешката е, че сте написали мослехте отделно. Коментарът ми изобщо не е злобен, нямам за цел да обидя нокого. Рецептата е хубава, спор няма
Моля, обърнете внимание на правописа си
Много вкусен огретен, благодаря за рецептата.
Изглежда много апетитно. Ще го пробвам.
Рецептата е страхотна! Браво, Вили!
Хубава статия, но пълна с много правописни и граматически, както и смислови неточности.
Искам да поясня, че това на снимката е мафалде. Може да ползвате паста по избор. Сосът отива на всичи
И жени работят по ресторанти и хотели с професионална кухня, като мен например
Картофите и лука трябва да са настъргани.
Здрасти. Рецептата е страхотна! Исках да натисна 5, но гласувах с 4, извинявам се. Върнахте ме в детството ми!
Въпрос на вкус, Ваня. Аз винаги така ги правя и стават много вкусни. Ще се радвам да споделите мнение, след като ги приготвите.
Искам да поясня, че за млякото за заливката съм забравила да сложа едно м пред л, 500 мл е, не л :)
Статията е много полезна и интересна. Благодаря за съветите.
Италианските сосове са два основни вида- с кайма и доматен сос, тоест Болонезе и със сметана, гъби и бекон, тоест Карбонара.
От бульона на телешките кости се получава и демиглас, който е основен тъмен сос и може да се използва за телешко или свинско месо.
Госпожо, аз съм готвач и работя в кухня, всяка седмица правя болонезе по класическа рецепта. От както се помня я знам тая рецепта и никога не съм чувала за бекон или шунка, от който и да е майстор, с когото съм работила. А колкото до чесъна и виното, те са по желание, в оригиналната рецепта ги няма.
Шунка?!? Вие изобщо знаете ли как се прави лазаня? Лукът и морковите се настъргват, няма чесън, нито вино. каймата трябва да е на трохи
Палачинки не се пъжат, а се пекат, ако трябваше да ги пържим, щяхме да слагаме повече мазнина