Отначало, когато започнах да готвя италианска кухня, знаех, че лукът и морковът се режат на ситно, но после разбрах, че се стържат. Пробвах и самият сос става по плътен, както за лазаня, така и за спагети
Браво! Рецептата е интересна! По принцип един добър готвач трябва да умее да съчетава различни вкусове, стига да са сполучливи. Ще опитам да приготвя тази рецепта. Хубав ден
Винаги слагам малко кашкавал на всяка заливка, става много вкусно. Когато готвя мусака, предварително си размесвам каймата с вода, а когато я прибавя към лука и морковите я разбивам с бъркалка, за да стане на трохи
Виж кво, мила, аз работя като Готвач в професионална кухня, такче не ме учи какво да правя. Готвя за много хора, които харесват това, което правя. Все пак благодаря за мнението.
Моите коментари