Моите коментари

Отначало, когато започнах да готвя италианска кухня, знаех, че лукът и морковът се режат на ситно, но после разбрах, че се стържат. Пробвах и самият сос става по плътен, както за лазаня, така и за спагети
Къде са морковите? Босилекът?
Лазанята винаги започва и завършва с бешамел
Морковите и лукът се настъргват, а каймата предварително се размесва във вода, а при пържене се доразбива с тел. В класическата лазаня няма вино
На всички видове огретен се слага кашкавал върху бешамела, за да се получи златиста и апетитна коричка.
Браво! Рецептата е интересна! По принцип един добър готвач трябва да умее да съчетава различни вкусове, стига да са сполучливи. Ще опитам да приготвя тази рецепта. Хубав ден
Винаги слагам малко кашкавал на всяка заливка, става много вкусно. Когато готвя мусака, предварително си размесвам каймата с вода, а когато я прибавя към лука и морковите я разбивам с бъркалка, за да стане на трохи
Виж кво, мила, аз работя като Готвач в професионална кухня, такче не ме учи какво да правя. Готвя за много хора, които харесват това, което правя. Все пак благодаря за мнението.
Сия, що не вземеш да отвориш един рецептурник и да видиш как се прави?!? Мен ме е учил майстор готвач на тази рецепта.
Карбонара се прави с гъби, бекон, кисели краставички и босилек. Имам рецептата в профила си. Който иска, нека види
Магданоза е страшно полезен и за това го добавям към почти всички салати, към които върви!
Ваше мнение! По- скучно щеше да е, ако се бяха изредили само! Трябва да има и малко закачка, за да е интересна за четене!
Благодаря за съвета! Радвам се, че статията Ви е била полезна и интересна!
Радвам се, че статията ми ви е била полезна